Vande Mataram - un Strigăt de Libertate

19.07.2018 12:14

Vande Mataram! Așa strigau indienii încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea în mișcarea lor de eliberare. Un imn al Indiei, un imn dedicat Zeiței Mame Durga, în care iubirea față de creator și cea depatrie nu se deosebesc.

India a fost declatrată independentă îe 15 august 1947. Vom celebra Independența în data de 21 august 2018 la Biblioteca Judeteana Arges "Dinicu Golescu" din Pitești (Str. Victoriei 18)

De la Independenta Indiei la libertatea interioară. De la Mahatma Gandhi la Shri Mataji

Evenimentul va fi o evocare a mișcării de eliberare a Indiei și o prezentare a personalităților implicate, alaturi de proiecții de film documentar si workshop.

Programul va fi insoțit de un recital de muzica clasică indiană în interpretarea violonistei Anne Marie Ene, maestră a stilului Hindustani.

Program interactiv si recital de muzică clasică indiană. Dezvoltare personala si conferință pornind de la exemplele date de miscarea de eliberare a Indiei. Libertatea ca ideal politic si social trebuie dublată de libertatea interioara, de eliberarea de falsitate, de defecte, de conditionari prin iluminare, prin Realizarea Sinelui.

Vom avea sesiuni practice de descoperire a Sinelui si workshopuri individualizate.

Intrarea este liberă. Nu există taxe, bilete sau donații

 

0744439319,  e-mail:asociatia.nirmal/art@gmail.com

 

 

 

#libertate #vandemataram #contiintacolectiva #yoga #wellness #sahajayoga #india #gandhi #culturaindiana #realizareasinelui #kundalini #patanjali #ShriMataji #eliberare #muzicaindiana #culturaindiana

 

Contact