Un nou sezon al conferințelor Cultura Spiritului la Biblioteca Metropolitană București

10.04.2022 00:57

Asociația Culturală Nirmal Art, în parteneriat cu Sahaja Yoga România, reîncepe seria de conferințe Cultura Spiritului. Atelier de meditație la Biblioteca Metropolitană București, Sediul central, Str. Tache Ionescu Nr. 4. Conferințele au loc în fiecare miercuri de la ora 17.30 în Sala Auditorium, iar intrarea este liberă.

 

Proiectul Cultura Spiritului. Atelier de meditație are ca scop abordarea temelor culturale din perspectiva spirituală, fiecare conferință fiind însoțită de Experimentul Realizării Sinelui sau meditație ghidată. În cadrul serilor organizate de Asociația Culturală Nirmal Art, au  loc prezentări ale diferitelor curente de filosofie orientală și europeană, workshopuri, prezentări și demonstrații ale folosirii meditației, lectură din scriitori precum William Blake, Adi Shankaracharia, Rumi, Khalil Gibran, Lev Tolstoi, Lucian Blaga, Kabir, Gyaneshwara, Nirmala Shivastava, etc., prezentarea de cărți, studii și alte lucrări, portrete de personalități iluminate. Metoda de meditație este Sahaja Yoga, oferită de către Shri Mataji Nirmala Devi, cea mai importantă personalitate spirituală a timpurilor moderne.

 

Asociația Culturală Nirmal Art este organizatoarea evenimentelor de succes Turneul Național Comorile Persiei (ianuarie 2017), Gala muzicilor tradiționale finanțată de Ministerul Culturii și organizată la Catedrala Sf. Iosif din București, a Festivalului Primăvara Spirituliui și a ciclului de conferințe Atelier de meditație. Este alcătuită din profesioniști în domeniul culturii care și-au propus să împrospăteze peisajul cultural românesc cu proiecte interesante, inovative și atractive, promovând arta autentică și spiritualitatea. Colaborările noastre cu cei mai buni artiști din instituțiile bucureștene, dar și cu artiști internaționali vă vor asigura succesul și prestanța pentru orice eveniment

Asociaţia  Culturală “Nirmal Art , CIF 34114212

asociatia.nirmal.art@gmail.com

https://nirmal-art.com

+40721433018

+40747068199

 

Contact