Donați 3,5% din impozit pentru cultură: Asociația Culturală "Nirmal Art" este organizatoarea Turneului Național Comorile Persiei, a Festivalului Primăvara Spiritului și coorganizator al proiectului Respirăm împreună

02.02.2022 14:21

 

Formularele se pot depune sau trimite la ANAF până la data de 25 mai 2022

Dragi prieteni, va mulțumim pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat și invităm să fiți în continuare partenerii noștri prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația culturală Nirmal Art. În 2021 a fost coorganizator al unuia dintre cele mai frumoase proiecte dedicate bolnavoilo de COVID – Respirăm împreună, o inițiativă a cântăreților români de operă.

Asociația noastră a organizat o serie de recitaluri și evenimente cu prezență fizică și online, printre care Vande Mataram și Lumini de Crăciun. Anul acesta avem și mai multe activități, multe dintre ele desfășurate în mediul online. Formularele se trimit la ANAF sau in spatiul personal virtual de pe portalul ANAF doar până la data de 25 mai 2022.

#anaf #parteneri #sponsorizare #comorilepersiei

 Din activitățile noastre, menționăm: Gala muzicilor tradiționale, Festivalului Primăvara Spiritului, masterclassuri de canto, conferințele "Copacul vieții" și multe concerte.

Puteți descărca formularul completat cu datele noastre de la linkurile de  mai jos

D230_13012022.pdf (140,1 kB)

Contact